Un tur ghidat 2023 + Cutia Călătorului

Prețul pentru cadoul nostru COMBO (tur + pachet de picnic) este de 150 lei. Cadoul se cumpără acum și se folosește în 2023. Persoana care primește cadoul îl poate valorifica în sezonul aprilie – octombrie 2023, alegând un tur cu o dată deja anunțată de organizator sau cerând o dată particularizată (cu cel puțin 20 de zile calendaristice înainte).

 

 

Detalii

În orice tur sau în orice drumeție vine acel moment în care ni se face foame. O experiență locală se completează perfect cu produse locale.

Tururile

Organizate de colega noastră Ancsa Szalma, cu experiență în etnografie și specific local, împreună cu specialiști biologi sau botaniști, vizitele tematice îți oferă oportunitatea de a gusta autenticul unui loc prin contact direct cu comunitățile locale și cu natura specială a zonei.

Tururile durează circa 7 – 10 ore și se organizează în zilele de sâmbătă sau duminică.

Acestea îți vor arăta lumea unor sate speciale din ținut. Vor fi incursiune în sate cu arhitectură specială și case de piatră (cum ar fi satul Chidea), în sate cu tradiții speciale sau în sate foarte pitorești.

Tururile îmbină și detalii de istorie și cultură cât și experianțe reale în comunitate, informații atât de necesare pentru a înțelege un sat.

 

 

Cutia Călătorului în Ținut

Realizată sub forma unui pachet original de picnic, cu produse 100% locale – adunate din Ținutul Fluturelui Albastru, Cutia Călătorului este o experiență concepută de Asociația Plaiuri Noi și pregătită cu sprijinul unei bucătării partenere.

Pachetul adună o selecție de produse diverse pentru o masă de prânz rece, dar bogată. E soluția ideală de a lua masa în natură pentru una sau două persone, cutiile conținând: pâine, tarte, brânză, mezeluri locale, turtă dulce, gem și legume de sezon.

 

Mărime grup: 6 – 15 persoane

 

Când se organizează:
1. la cerere pentru persoane deținătoare de vouchere sau cadouri
2. evenimente ocazionale anunțate de organizator
3. la cerere pentru grupuri organizate (familii sau companii)

Perioada anului: aprilie – noiembrie

Număr telefon detalii și comenzi: 0740 915 975

Urmărește noutățile despre viitoarele experiențe pe: www.facebook.com/tinutulflutureluialbastru/