Te-ai săturat de aceleași cadouri: parfumuri, fulare și mănuși?

Acum poți să fii mai bun în alegeri.


Oferă familiei, prietenilor sau echipei de colegi un cadou cu impact. Orice cadou al Ținutului Fluturelui Albastru ai alege, ajuți direct comunitatea locală și producătorii de aici.

Cum funcționează. Experiența o comanzi acum, iar ea se poate valorifica de către destinatar oricând în perioada aprilie – noiembrie 2023.

Mărțișor cu semințe

Pentru anul acesta te ajutăm să alegi un mărțișor mai neobișnuit. Achiziționează un „seedbomb” format din semințe din flora spontană, iar astfel ajuți ținutul.

Fiecare mărțișor conține mingiuțe mici formate din semințe, compost și pământ provenit tot din Ținut. Sunt numai bune de plantat în curtea casei, a blocurilor sau a școlilor.

 

30 lei

Un tur ghidat
în sezonul 2023

Organizate de colega noastră Ancsa Szalma, cu experiență în etnografie și specific local, împreună cu specialiști biologi sau botaniști, tururile tematice sunt vizite de o zi în sate și în comunități locale din Ținut.

Poți alege vizite în sate cu arhitectură specială și case de piatră (cum ar fi satul Chidea) fie în sate tradiționale (Sic), sau alte locuri autentice.

100 lei

Un tur ghidat 2023 + Cutia Călătorului

În tururile noastre poți veni cu pachetul tău de mâncare de acasă, sau poți gusta experiența completă a Ținutului, alegând pachetul de pic-nic cu produse 100% locale alese din comunitate.

Pachetul se numește Cutia Călătorului în Ținut și adună o selecție de produse diverse pentru o masă de prânz rece, dar bogată.

 

150 lei

O experiență particularizată

Fă un cadou echipei de angajați sau prieteni.

Croite special pentru grupuri gata formate, experiențele particularizate din Ținutul Fluturelui Albastru sunt ocazia perfectă de a avea o zi superbă în echipă, în același timp contribuindla dezvoltarea comunității din această zonă a județului Cluj.

Preț particularizat

Contact

Telefon: 004 0749 850 923

Email: contact@plaiurinoi.ro

Căminul Cultural Răscruci, Satul Răscruci numărul 481,  Comuna Bonțida

Coordonate GPS: link GoogleMaps

 

Despre Noi

Microregiunea Ținutul Fluturelui Albastru

Proiectele Microregiunii

Echipa Plaiuri Noi

Comunitatea Fluturelui Albastru

 

© 2022 ASOCIAȚIA PLAIURI NOI    –    MARCA ȚINUTUL FLUTURELUI ALBASTRU ESTE MARCĂ ÎNREGISTRATĂ

Aceast site a fost creat în cadrul unui proiect de promovare a microregiunii Ținutul Fluturelui Albastru, desfășurat de către Asociația Plaiuri Noi. Proiectul a fost finanţat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), în cadrul programului LEADER, implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.