Te-ai săturat ca de Crăciun să cumperi pentru cei dragi tot fulare și mănuși?

De acest Crăciun fii mai bun.  Mai bun în alegeri.

Oferă familiei, prietenilor sau echipei de colegi un cadou cu impact. Orice cadou al Ținutului Fluturelui Albastru ai alege, ajuți direct comunitatea locală și producătorii de aici.

Cum funcționează.

Alege să oferi ori un pachet de produse locale ori o experință de o zi în Ținut.

Pachetul de produse îl comanzi acum și ajunge rapid la tine prin partenerii Nod Verde (transportul fiind gratuit).

Experiența o comanzi acum și ea se poate valorifica în 2023, în perioada aprilie – noiembrie.

Pachet de Crăciun cu produse locale

Alege să oferi un pachet de produse locale special alese pantru acest Crăciun. Produsele se comandă prin platforma Nod Verde, transportul fiind gratuit.

Cumpărând un astfel de pachet ajuți comunitatea locală și, în același timp, te asiguri că beneficiazi de produse proaspete, provenite dintr-un lanț scurt, produse la maxim 70km de Cluj-Napoca.

200 lei

Un tur ghidat
în sezonul 2023

Organizate de colega noastră Ancsa Szalma, cu experiență în etnografie și specific local, împreună cu specialiști biologi sau botaniști, tururile tematice sunt vizite de o zi în sate și în comunități locale din Ținut.

Poți alege vizite în sate cu arhitectură specială și case de piatră (cum ar fi satul Chidea) fie în sate tradiționale (Sic), sau alte locuri autentice.

100 lei

Un tur ghidat 2023 + Cutia Călătorului

În tururile noastre poți veni cu pachetul tău de mâncare de acasă, sau poți gusta experiența completă a Ținutului, alegând pachetul de pic-nic cu produse 100% locale alese din comunitate.

Pachetul se numește Cutia Călătorului în Ținut și adună o selecție de produse diverse pentru o masă de prânz rece, dar bogată.

 

150 lei

O experiență particularizată

Fă un cadou echipei de angajați sau prieteni.

Croite special pentru grupuri gata formate, experiențele particularizate din Ținutul Fluturelui Albastru sunt ocazia perfectă de a avea o zi superbă în echipă, în același timp contribuindla dezvoltarea comunității din această zonă a județului Cluj.

Preț particularizat

Contact

Telefon: 004 0749 850 923

Email: contact@plaiurinoi.ro

Căminul Cultural Răscruci, Satul Răscruci numărul 481,  Comuna Bonțida

Coordonate GPS: link GoogleMaps

 

Despre Noi

Microregiunea Ținutul Fluturelui Albastru

Proiectele Microregiunii

Echipa Plaiuri Noi

Comunitatea Fluturelui Albastru

 

© 2022 ASOCIAȚIA PLAIURI NOI    –    MARCA ȚINUTUL FLUTURELUI ALBASTRU ESTE MARCĂ ÎNREGISTRATĂ

Aceast site a fost creat în cadrul unui proiect de promovare a microregiunii Ținutul Fluturelui Albastru, desfășurat de către Asociația Plaiuri Noi. Proiectul a fost finanţat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), în cadrul programului LEADER, implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.