Circuite de o zi cu biciclete (personale sau închiriate)


Organizator: Dor Travel (ghid Dorin Farcaș)

Nu există mod mai potrivit decât bicicleta pentru a cunoaște cu adevărat Ținutul Fluturelui Albastru. Văile și dealurile foarte domoale de aici sunt locul perfect pentru ture de biciclete.

Agenția de turism Dor Travel din Gherla prin ghidul Dorin Farcaș e cel ce te poate iniția în tainele microregiunii văzute de pe 2 roți. Fie cu bicicleta ta, fie cu biciclete închiriate, turele de o zi trec prin diverse obiective ale zonei și includ popasuri de povești și de luat masa în locuri autentice.

Dor Travel se caracterizează așa: ”Creatorii vacanțelor de neuitat. Iubim autenticitatea locurilor și frumusețea oamenilor. Călătorim în haine tradiționale și deschidem poarta spre satele vii ale Transilvaniei. Transmitem călătorilor Dor Travel, cu grai autentic, povestea oamenilor din aceste ținuturi alese, care păstrează în inimi, în case și prin veșmintele populare, cele mai frumoase tradiții.”ții Dăbâca sau ture de căutare a fluturilor albaștri sunt numai câteva din experiențele din meniul său.

Mărime grup: 6 – 20 persoane
Când se organizează:
la cerere pentru grupuri organizate (familii sau companii) și unele evenimente ocazionale (anunțate în prealabil de organizator).
Perioada anului: aprilie – octombrie
Număr telefon detalii și comenzi:
0744 671 685
Site: www.dortravel.ro
Facebook organizator:
www.facebook.com/CreatoriiVacantelorDeNeuitat


Skills

Posted on

01/05/2022