Eveniment itinerant de tip Porți Deschise în sate diverse din Ținutul Fluturelui Albastru


Organizator: Asociația Plaiuri Noi + Comunitatea Locală din satul gazdă

Am creat acest proiect sub forma unei zile a porților deschise în comunitate. Prin Sate din Ținut deschidem universul unui sat spre publicul larg, creând pentru o zi – un acces autentic și cât se poate de direct la poveștile și oamenii dintr-un loc.

În fiecare sat pe care îl alegem, lucrăm la un concept de eveniment în jurul elementelor cheie particulare ale unei așezări. Evenimentul se concretizează în vizite culturale spre descoperirea patrimoniului local, cât și în experiențe inedite în gospodăriile unor localnici sau artizani ai locului.

Evenimentul aduce oportunități nu numai pentru vizitatori ci și în rândul comunităților locale, care testează cu această ocazie cum e să te deschizi spre publicul larg. Totodată, localnici încep colaborarea spre servicii și experiențe noi.

Prin acest proiect, sate care poate nu au fost puse sub lumina reflectoarelor niciodată, primesc pe rând oportunitatea de a avea un eveniment al lor.

Mărime grup: 25 – 100 persoane
Când se organizează:
evenimente ocazionale (anunțate în prealabil de organizator) sau la cerere pentru grupuri organizate (familii sau companii).
Perioada anului: mai – octombrie
Număr telefon detalii și comenzi:
0749 850 923
Site:
www.tinutulflutureluialbastru.ro
Facebook organizator:
www.facebook.com/plaiurinoi

Skills

Posted on

30/01/2022